Wydarzenia

Zapraszamy wszystkich do pobrania nowych, doskonalszych wersji dodatków Info_Ciacho dla Joomla 1.5, 2.5 oraz 3.x.

Co nowego? Co udoskonalono?

Udoskonalone zostały wersje dla Joomla 1.5 i Joomla 2.5. Modułów dla Joomla 1.0 nie modyfikowaliśmy. Warto przy tym podkreślić, że dodatek w wersji dla J! 2.5 działa również bez problemów w Joomla 3.0.3 i będzie działać w Joomla 3.1.

Co udoskonalono:

• dodano możliwość wyboru jednego spośród 4 predefiniowanych stylów
  • odchudzono nieco kod HTML
  • dodano w koniguracji mozliwość okreslenia ItemID artykułu (wsparcie dla prostych adresów)
  • rozwiązano konflikt z niektórymi rozszerzeniami (JoomlaGallery) - CSS i JS dodawane są do sekcji head w kolejności niekolidującej z tego typu rozszerzeniami.

Podziękowania

Dziekujemy wszystkim którzy przyczynili się do udoskonalenia rozszerzeń, wśród nich uczestnikom Forum Polskiej Społeczności Joomla (@adventure - sugestia dodania ID pozycji menu z artykułem, @brombel - zgłoszenie problemu indeksowania komunikatu przez Google, @tomeekm - zmiana metody instalacji na "upgrade", @sylwekb - walidacja adresu artykułu, @skinio - zgłoszenie problemu i podpowiedź sposobu rozwiązania konfliktu z niektórymi rozszerzeniami.

Otrzymaliśmy również wiele mejli z podziękowaniami i sugestiami poprawek, dzięki czemu mogliśmy szybko już wcześniej reagować na wykryte usterki.

Szczególne podziękowania należą się Andrzejowi Mrózkowi, który przygotował 4 wersje stylów do wyboru oraz uprościł kod HTML.

Fundacja wspiera Ciebie - wesprzyj Fundację PCJ Otwarte Źrodła

Po raz kolejny Polskie Centrum Joomla! wspiera użytkowników w potrzebie konkretnym działaniem. Wesprzyj więc i Ty Polskie Centrum Joomla!

Dowolne kwoty darowizny można przekazać także przelewem bankowym na konto
Meritum Bank ICB S.A. 11 1300 0000 2076 7149 6353 0001 z określeniem: Darowizna na cele statutowe

Załączniki:
Pobierz plik (info_ciacho_v_1.5.zip)Pobierz[Info-Ciacho. Dodatek dla Joomla 1.5]0 kB3106 Pobieranie2013-04-12 17:53
Pobierz plik (info_ciacho_v_2.5.zip)Pobierz[Info-Ciacho. Dodatek dla Joomla 2.5 i 3.x]0 kB7553 Pobieranie2013-04-12 17:54