• 1

• Losowo
Załaduj więcej przytrzymaj SHIFT żeby załadować wszystkie Załaduj wszystkie

Joomla! Users Group

Grupy użytkowników Joomla! to zespoły tworzone na całym świecie przez miłośników Joomla!, którzy chcą spotykać się osobiście, aby rozmawiać o Joomla!, dzielić się doświadczeniami, pomagać sobie w rozwiązywaniu napotkanych problemów oraz podejmować wspólne działania na rzecz rozwoju Joomla!.

Odwiedź strony grup!

Joomla-Monster.com

Joomla-Monster.com jest obecny na rynku od 2008 roku i oferuje wysokiej jakości szablony i rozszerzenia do Joomla. Od początku stawialiśmy na najwyższą jakość, prostotę i zgodność ze standardami, co w stosunkowo krótkim czasie zaowocowało sporą popularnością naszych produktów na całym świecie.

Siłą napędową firmy jest zespół profesjonalistów i pasjonatów, który łącząc pracę z hobby tworzą nie tylko atrakcyjne wizualnie, tematyczne szablony do Joomla, ale również użyteczne komponenty, które są dostarczane wraz z paczkami instalacyjnymi wersji demo szablonów. Rozszerzenia udostępniamy także na licencji Open Source w serwisie dj-extensions.com.

Wysiłek zespołu joomla-monster jest doceniany przez użytkowników, czego wyrazem jest szereg pozytywnych opinii na extensions.joomla.org oraz na specjalistycznych forach.

W ostatnim czasie serwis joomla-monster został całkowicie przebudowany. Uruchomiliśmy również system subskrypcyjny umożliwiając użytkownikom lepszy dostęp do produktów. Powstał też wygodny system ticketowy, dzięki któremu użytkownik znajdzie rozwiązania swoich problemów, na specjalnej, spersonalizowanej stronie, która jest dostępna po zalogowaniu. Rozwiązania typowych problemów można również znaleźć na forum, które z każdym dniem się rozrasta i dzięki aktywności naszych specjalistów oraz społeczności nikt nie pozostaje bez odpowiedzi. Dla naszych współpracowników przygotowaliśmy też specjalny, elastyczny program partnerski z rozbudowanym i intuicyjnym panelem zarządzania.

Budując nasze rozwiązania mamy na myśli przede wygodę i estetykę. Wysłuchując wszelkich uwag staramy się w kolejnych wersjach naszych produktów wychodzić naprzeciw potrzebom klientów. Nowoczesne i równocześnie interesujące wizualnie rozwiązania plasują joomla-monster w światowej czołówce twórców szablonów.

Joomla-Monster.com jest wyjątkowym sklepem dla końcowych użytkowników, ale również, (dzięki różnym opcjom subskrypcyjnym) staje się również atrakcyjną platformą dla deweloperów. Oferta jest zróżnicowana i z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie. Warto również zwrócić uwagę na częste i atrakcyjne promocje. Jakość szablonów oraz ich możliwości funkcjonalne w połączeniu z atrakcyjnymi komponentami można docenić przeglądając wersje demonstracyjne oraz specjalne filmy instruktażowe.

Firma Joomla-Monster jest Sponsorem Premium JoomlaDay Polska 2016.
Dziękujemy Firmie Joomla-Monster za sponsorowanie piątej konferencji JoomlaDay Polska 2016
Zapraszamy do odwiedzenia strony naszego Sponsora: www.joomla-monster.com

Złoty Sponsor JoomlaDay Polska 2016

Sponsor Premium JoomlaDay Polska 2016